fbpx
 
https://kljuchrvatske.hr/wp-content/uploads/Lovre-Crvelin.jpg

Lovre Crvelin

Lovre Crvelin rođen je 28.4.1994. u Šibeniku, po struci prvostupnik kroatologije, filozofije i kulture na fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Mreža laži, propagande i umjetno stvorenog svijeta počela se sve više otkrivati, pa se Crvelin dolaskom na studij filozofije i kroatologije na Hrvatskim studijima u Zagrebu uključio i u politiku, odnosno u predsjedničku kampanju Ivana Vilibora Sinčića, koji je otvoreno govorio istinu o ključnim temama u društvu. Nakon parlamentarnih izbora 2016. kreće intenzivna suradnja sa Živim zidom i stjecanje iskustva na svim političkim razinama i izbornim ciklusima, od lokalne, do visoke politike. 2017. osvaja mandat u Općinskom vijeću Općine Tisno gdje je predlagao inovativna rješenja za 21. stoljeće, a osim toga radi kao community manager i content creator za web i Facebook stranicu Živog zida.

Crvelin 2019. odlazi na stažiranje u Europski parlament, a od 2020. radi kao akreditirani parlamentarni asistent (APA) u uredu europarlamentarnog zastupnika Ivana Vilibora Sinčića u Bruxellesu.

PRATITE NAS